ANATOMYKY | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ M.S,P.T.
Επίσημος Διανομέας kybun Ελλάδας
Το καλάθι είναι άδειο
Μηχανοθεραπεία

Μηχανοθεραπεια

Το 1980, ο Karl Muller της Ελβετίας ανακαλύψε τα οφέλη που βελτιώνουν την υγεία του περπατήματος σε μαλακό, εύπλαστο αργιλώδες έδαφος, ενώ ζουν ανάμεσα στους ορυζώνες στην Κορέα. Για να αναδημιουργήσει αυτό το συναίσθημα αναποφλοίωτου πεδίου στην καθημερινή σύγχρονη ζωή, ο μηχανικός ανέπτυξε ένα παπούτσι με μια στρογγυλή σόλα. Αυτή η ταλαντευόμενη σόλα ήταν διαμετρικά αντίθετη με τη βασική αρχή της βιομηχανίας των υποδημάτων όσον αφορά «υποστήριξη, καθοδήγηση, απορρόφηση» και επέστησε την έντονη κριτική από την επιστήμη, την ιατρική και τη βιομηχανία υποδημάτων.

Από το παπούτσι με ρόδες στο «περπατήστε στον αέρα»

Χάρη στο πλείστον θετικό αποτέλεσμα στο σώμα, η στρογγυλή. ταλαντευόμενη σόλα έγινε παγκόσμια επιτυχία. Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ζευγάρια έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα. Ανέτρεψε το σκεπτικό της βιομηχανίας παπουτσιών, και τώρα έχει αντιγραφεί από περισσότερες από 100 εταιρείες.

Όμως, ο Karl Muller ήθελε περισσότερα. Οραματίστηκε να εργάζεται για εκείνη την τέλεια αίσθηση αναποφλοίωτου-πεδίου για να την κάνει μέρος της σύγχρονης καθημερινής ζωής, τόσο κατά την ορθοστασία και το περπάτημα. Πιστεύει ότι το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο όταν αναδημιουργείται η αίσθηση του αναποφλοίωτου πεδίου για τα πόδια σας. Κατά συνέπεια, πούλησε το μερίδιό του στην ΜΒΤ το 2006 και ξεκίνησε από το μηδέν και πάλι με το kybun.

Η αίσθηση του μαλακού, απαλού εδάφους.

Η kybun MechanoTherapie, όπως αναπτύχθηκε από τον Karl Muller, είναι μια εμπειρική επιστήμη η οποία λαμβάνει υπόψη τα γεγονότα αυτά και αναπτύσσει προϊόντα που επιτρέπουν στους ανθρώπους να βιώσουν το υπέροχο συναίσθημα και τα οφέλη από μαλακό, μαλακό φυσικό έδαφος στην καθημερινή σύγχρονη ζωή. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, ο Muller και η ομάδα του κατάφεραν να αναδημιουργήσουν την αίσθηση αναποφλοίωτου πεδίου τέλεια. Στεκόμενοι πάνω στο μαλακό, απαλό, ελαστικό πέλμα του kyBounder και το περπατώντας στην αερόστρωμνη σόλα του kyBoot γυμνάζει τα πόδια σας, κρατά όρθιο το σώμα σας, χαλαρώνει τους μυς σας, είναι χαλαρό στις αρθρώσεις σας και ανακουφίζει από την πίεση για τις φλέβες σας.

Με το kyBoot, kyBounder και kyTrainer - ένα μοναδικό διάδρομο με ένα μαλακό ιμάντα λειτουργίας - μπορείτε να περπατήσετε δραστήρια, αυτόματα γυμνάζεται τους μυς των ποδιών και τα πόδια σας. Το μαλακό, απαλό υλικό δίνει στα πόδια σας πλήρη ελευθερία κινήσεων και τα ενισχύει, χωρίς να τα κουράζει .

Περπατώντας σε επίπεδες επιφάνειες με παπούτσια με τακούνια περιορίζεται η κίνηση του ποδιού και οι μυς απο δυναμώνονται. Καθώς περπατάς το σώμα αντισταθμίζει την έλλειψη αυτής της κίνησης επιβαρύνοντας τα ισχία. Αυτή η μη φυσιολογική αντίδραση του σώματος οδηγεί σε μυϊκές ανισορροπίες, εντάσεις και κακή στάση του σώματος, που αυξάνεται με τη πάροδο του χρόνου.

Δυσλειτουργίες στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, στο ισχίο, στο γόνατο, στο αγγειακό σύστημα, στη λεκάνη και πτώσεις στους ηλικιωμένους είναι μερικά από τα συμπτώματα έλλειψης καθημερινής άσκησης των ποδιών.

Η καινοτομία του Kybun του Karl Muller επιτρέπει στο καθένα να ζήσει την εμπειρία αυτή να αισθανθεί όμορφα και να βιώσει τις θετικές επιδράσεις μιας μαλακής, φυσικής επιφάνειας.

Βάζοντας τη μηχανοθεραπεία Kybun στη ζωή σας θα δυναμώσει τα πόδια σας καθώς και έτσι θα απομακρύνει τη φόρτιση από όλες τις αρθρώσεις του κάτω άκρου. Καθώς περπατάτε ενεργοποιεί το μυϊκό σύστημα των ποδιών περισσότερο από ότι στα ισχία και στη λεκάνη.

Χρησιμοποιώντας τη μηχανοθεραπεία Kybun, αυτή η αλλαγή με το σώμα να παίρνει μια καλή στάση στην όρθια θέση διατηρείται όλη την ημέρα. Αλλάζοντας το περπάτημα που βασίζεται περισσότερο στους μυς του άκρου πόδα παρά στους μυς των ισχίων, έχει μεγάλο αποτέλεσμα στην ανακούφιση από τους πόνους σε πολλά μυοσκελετικά προβλήματα.