ANATOMYKY | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ M.S,P.T.
Επίσημος Διανομέας kybun Ελλάδας
Το καλάθι είναι άδειο
Η εταιρία

Η εταιρια

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα ( e-shop ), όπου μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας που θα κάνουν την ζωή σας άνετη και ξεκούραστη.
 
Είμαι φυσιοθεραπευτής και η εργασία μου απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας με αποτέλεσμα να καταπονούνται τα κάτω άκρα και η σπονδυλική μου στήλη, Έψαξα και δοκίμασα πολλά είδη παπουτσιών εδώ και 25 χρόνια και δεν κατάφερα να αντιμετωπίσω επιτυχώς τους πόνους στα μετατάρσια και στα πέλματα που άρχιζαν να παρουσιάζονται μετά από 8-10 ώρες εργασίας σε ορθοστασία.
 
Συνεργάστηκα με μεγάλες εταιρίες παπουτσιών μέχρι που δοκίμασα τα Kyboot, ένα ξεχωριστό είδος παπουτσιού, φτιαγμένο για την καλύτερη λειτουργία των αρθρώσεων των κάτω άκρων στη βάδιση και στην ορθοστασία, χάρη στη πατενταρισμένη σόλα του από αεροκυψέλες, που δίνουν την αίσθηση ότι περπατάς στον αέρα.
 
Όταν τα δοκίμασα αισθάνθηκα αμέσως την διαφορά και ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι αυτή η αίσθηση θα κρατούσε τόσες ώρες. Από τότε που τα φόρεσα οι πόνοι στα κάτω άκρα και οι ενοχλήσεις στην μέση εξαφανίστηκαν, καθώς η πολύωρη ορθοστασία δεν με κουράζει πια. 

Επομένως, ως άνθρωπος και ως φυσιοθεραπευτής τα πρότεινα στους ασθενείς μου με προβλήματα στην σπονδυλική στήλη και στα κάτω άκρα.Η αίσθησή τους όταν τα δοκίμαζαν ήταν ίδια με την δική μου! Σχεδόν όλοι έπαιρναν το ίδιο χαμόγελο μόλις στέκονταν , ενθουσιάζονταν όταν άρχιζαν να περπατούν και από την πρώτη στιγμή ήθελαν να τα αγοράσουν. 
 
Αφού διαπίστωσα ότι είναι τα μοναδικά παπούτσια που προσέφεραν αυτό που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής και αφού είχα τη τιμή να γνωρίσω τον εφευρέτη των παπουτσιών MBT και Kyboot κ. Karl Muller ,ο οποίος πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Άνθρωπο, έγινα ανεπιφύλακτα αντιπρόσωπος της Kybun στην Ελλάδα.
 
Τα Kyboot δίνουν την λιγότερη φόρτιση στις αρθρώσεις, έτσι ώστε η φθορά του χόνδρου να είναι μηδαμινή. Με τα Kyboot αντιμετωπίζονται επιτυχώς πολλά μυοσκελετικά προβλήματα σπονδυλικής στήλης και κάτω άκρων,σε εκείνους που η δουλειά τους απαιτεί πολύωρη ορθοστασία και περπάτημα αλλά και σε εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα και θέλουν μια άνετη ,ποιοτική ζωή, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
 
Ψάχνοντας την ιστοσελίδα μας μπορείτε να έρθετε σε καλύτερη επαφή μαζί μας και να αγοράσετε όπου και αν βρίσκεστε. Είμαστε στην διάθεσή σας να απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας και να λύσουμε όποια απορία έχετε και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τα παραλάβετε στην πόρτα σας με δωρεάν κόστος αποστολής.
 
Καλέστε μας, δοκιμάστε τα παπούτσια μας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
                                                                                                                                                                                         
                                                                                                     Με εκτίμηση
                                                                                                         Ευάγγελος Παπαδημητρίου Μ.S,P.T
                                                                                                           Μaster Επ/μών Φυσικοθεραπείας 
                                                                                                          Bachelor επ/μών Physical Education- Sportsmedicine