ANATOMYKY | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ M.S,P.T.
Επίσημος Διανομέας kybun Ελλάδας
Το καλάθι είναι άδειο
KyBoot

KyBoot

Το 1996 ο μηχανικός του Karl Muller εφηύρε το παπούτσι της MBT, κάνοντας την επανάσταση στην βιομηχανία υποδημάτων με την « κυλιόμενη     ( ελλειψοειδή ) σόλα» του. Τώρα, με την αρχή «περπάτημα στον αέρα» της kyBoot, ο Muller πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Τι είναι αυτό που κάνει την τελευταία εφεύρεση του Karl Muller τόσο μοναδική;

Από το παπούτσι με ελλειψοειδή σόλα στο «περπατήστε στον αέρα»

Η μαλακή και απαλή σόλα του kyBoot, ήταν η επόμενη γενιά της MBT. Ωστόσο, καθώς οι συνεργάτες του προτίμησαν να παραμείνουν με την στρογγυλή σόλα, το 2006 ο Karl Muller αποχώρησε από την MBT διατηρώντας  καλές σχέσεις. Το αποτέλεσμα αυτή της εξέλιξης ήταν το νέο εμπορικό σήμα, το kyBoot.

Η kyBoot σε σύγκριση με την ΜΒΤ

Η  ασυνήθιστη τεχνική περπατήματος που κάνουν οι χρήστες στο ΜΒΤ ανήκει στο παρελθόν.  Σήμερα φορώντας τα kyBoot  , αμέσως γνωρίζετε το μοναδικό αυτό «περπάτημα στον αέρα» συναίσθημα. Στο kyBoot, δεν περπατάμε: αιωρούμαστε. Το συναίσθημα του «περπατήματος στον αέρα» είναι μοναδικό, εξηγεί ο Karl Muller. Κάθε βήμα που γίνεται σε τινάζει στιγμιαία σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το απαλό, ελαστικό αερόστρωμα. Μπορείτε να αισθανθείτε αμέσως πόσο καλά απορροφά τους κραδασμούς και προσαρμόζεται τέλεια στα πόδια σας. Είτε είστε για πεζοπορεία στη φύση, μια βόλτα ή ένα διάλειμμα στην πόλη, τα kyBoot είναι τόσο άνετα όταν τα φοράτε που δεν θα θέλετε να τα βγάλετε.

Περπατάς στον αέρα 

Θα νιώσεις τη διαφορά από το πρώτο βήμα περπατώντας με τα Kyboot, και κάθε βήμα που θα κάνεις θα σε πείθει περισσότερο. Είναι σαν να περπατάς στον αέρα και νιώθεις μια απέραντη ευχαρίστηση. Το Kyboot σε χαλαρώνει, σε βάζει σε φόρμα και σε διασκεδάζει.

 

Σόλα από μαξιλάρι αέρος

Η καινοτομία στη σόλα που περπατάς στον αέρα αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα συστατικά πολυουρεθάνης στα οποία είναι παγιδευμένες μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα. Το μαλακό εύπλαστο αυτό υλικό επιτρέπει τη βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών.

Foot climate system

Οι αεροκυψέλες του Kyboot δημιουργούν ένα στρώμα αέρα ανάμεσα στο πόδι σου και το έδαφος. Κάθε σου βήμα αντλεί το 1/5 του όγκου του αέρα στο χώρο του ποδιού σου για να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον μέσα στο

Ενεργοποίηση μηχανοϋποδοχέων του άκρου πόδα

Το Kyboot καθιστά τα πόδια ικανά να αισθάνονται κάθε λεπτομέρεια του εδάφους ενεργοποιώντας τους μηχανοϋποδοχείς του άκρου πόδα σε κάθε βήμα. Το πρωτοποριακό αυτό περπάτημα μπορεί κανείς να το νιώσει καλύτερα κατά το βάδισμα σε βότσαλα και λιθόστρωτα.